Kılıçdaroğlu fenomeni rahat bırakmadı!

Kılıçdaroğlu fenomeni rahat bırakmadı!
Yayınlama: 21.07.2023
A+
A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kendisine hakaret ettiği iddiasıyla oyun yayıncısı Ahmet Sonuç’a (Jahrein) bir tazminat davası daha açtı.

Seçim vaatleri arasında ifade özgürlüğü olmasına rağmen kendisine yönelik eleştirilere tahammülü olamayan Kılıçdaroğlu yine Jahrein’e dava açtı. Geçtiğimiz günler yine bir tazminat davası ile gündeme gelen ikili yeni bir dava sürecine girecek.

 

“Derhal tazminat davası açacağız!”

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Twitter hesabından bugün yaptığı açıklamada Ahmet Sonuç (Jahrein) isimli kişi hakkında tazminat davası açacaklarını duyurdu. Çelik, şu ifadeleri kullandı:

“Saldırganlık ve hakaret yoluyla istediklerini elde edebileceğini ve insanları sindirebileceğini düşünen, eleştiri ve hakaret ayrımını yapamayan, gün geçtikçe bayağılaşan, hedef aldığı kişilere yönelik olarak yaptığı hakaret kapsamlı yakıştırmalar ile kendisini tasvir ettiğinin ayrımına varamayan, Ahmet Sonuç (Jahrein) isimli kişi hakkında; Bugünkü ahlaksız hakaretleri nedeniyle de derhal tazminat davası açacağız! Ayrıca, hakaret suçundan suç duyurusunda bulunacağız.. Densizliklerin hesabını mutlaka soracağız..”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.