Kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür nereye gidiyor?

Kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür nereye gidiyor?
Yayınlama: 19.01.2024
A+
A-

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Antrenmana çıkmayan Abdülkadir Ömür’ün devre arasında kulüpten ayrılmak istediği ortaya çıktı. 24 yaşındaki futbolcunun forma giymek istediği kulüp belli oldu.

Trabzonspor’da şok gelişme. Trabzonspor-Galatasaray maçı önceki Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakıldı.

Trabzonspor Kulübü’nün resmi açıklamasında konu hakkında şu ifadelere yer verildi:

“Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır.”

TEKNİK DİREKTÖR ABDULLAH AVCI: NEDENİNİ BİLMİYORUM!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Manisa FK ile oynanan Türkiye Kupası maçının ardından Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok hakkında  dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu.

Abdullah Avcı, “Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok çeşitli sebeplerden dolayı antrenmanlarda yoklar. Nedenini bilmiyorum.”  demişti.

ABDÜLKADİR ÖMÜR HOLLANDA YOLCUSU MU?

Kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür, Trabzonspor’dan ayrılıyor mu?

Abdülkadir Ömür hangi ülkeye ve kulübe gitmek istiyor.

Kulislere yansıyan iddialara göre, Abdülkadir Ömür, Trabzonspor’dan devre arasında ayrılmak istiyor.

Bu talebini bazı yöneticilere ileten Abdülkadir Ömür’ün  Hollanda temsilcisi Fortuna Sittard’dan gelen teklifi kabul ettiği ancak, Trabzonspor yönetiminin transfere sıcak bakmadığı belirtiliyor,

ABDÜLKADİR ÖMÜR NE KADAR PARA ALACAK?

Öte yandan, Abdülkadir Ömür’ün Trabzonspor’dan ne kadarlık bir maddi bedel için ayrılmak istediği de, kamuoyunun en fazla cevap aradığı sorulardan.

Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un antrenmanlara mazeretsiz katılmamaları konusunda KuzeyAnadolu.net Trabzonspor Muhabiri Hasan Tüncel’den ilginç bir iddia geldi.

Hasan Tüncel  “Futbolcular Trabzonspor’dan ayrılmak istiyor ve bu nedenle antrenmanlara çıkmıyor. Abdülkadir Ömür hakkında unu da öğrendim. Birkaç telefon trafiği yaptım. Abdülkadir Ömür’e gelen teklif 100 bin Euro’dan fazla değilmiş. Abdülkadir Ömür’ü kiralama teklifi, sanırım Hollanda’dan teklif var. ” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.