Nişanyan’ı ezan çarptı!

Nişanyan’ı ezan çarptı!
Yayınlama: 22.01.2024
A+
A-

Ermeni Sosyal Medya Fenomeni Sevan Nişanyan son derece çirkin ifadelerle Ezan’ı hedef aldı. Türkiye ayağa kalktı!..

Ezan sesinden duyduğu rahatsızlığı “hayvan gibi bağıran ezancılar”  diyerek ortaya koyan Nişanyan bununla da yetinmedi:

“Bağıra bağıra hoparlörle okunan ezan kadar iğrenç bir saldırı, yani bir tecavüz, bir taciz, insanın mahrem yerlerine el atılması düzeyinde bir saldırı, Türkiye’de yaşamanın en korkunç boyutlarından biri, bangır bangır hayvan gibi bağıran ezancılar!”

Sosyal Medyadan Tepkiler:

ADALET GEREĞİNİ YAPAR

Ejder Açıkkapı:

2020’de Sivrice’mizde meydana gelen deprem sonrası aziz şehrimiz Elazığ’ı o pis ağzına alma cüretini gösteren Sevan Nişanyan şimdi de dinimizi hedef aldı. Milletin değerlerine ve millete düşman bu şahsın hak ettiği dersi adalet önünde alacağına şüphemiz yoktur.”

Hülya Yıldız:

Sevan Nişanyan denen Ermeni !!! , Ezandan rahatsız olmuş. Burası Müslüman Türk Yurdu .Bu Ülkede, Ezan  dinmez!”

2013 yılında kişisel bloğunda yazdığı bir yazıda Hz.Muhammed’e hakaret ettiği sebebiyle Sevan Nişanyan‘a 13 ay 15 gün hapis cezası verilmiş. Bu söylemleriyle de 5 yılı tamamlar umarım. Cezası kodes yerine sınır dışı olmalı.

Selcan Ezgin:

Sevan Nişanyan  2013 yılında kişisel bloğunda yazdığı bir yazıda Hz.Muhammed’e hakaret ettiği sebebiyle Sevan Nişanyan‘a 13 ay 15 gün hapis cezası verilmiş. Bu söylemleriyle de 5 yılı tamamlar umarım. Cezası kodes yerine sınır dışı olmalı.

Filiz’in Düşünceleri:

Muhalif kimliğiyle bilinen gazeteci Sevan Nişanyan hadsiz sözlerle ezanı hedef aldı. Adeta İslam’a ve Ezana kin kusan Sevan Nişanyan, hoparlörlerden okunan Ezanların ‘taciz’ olduğu yönünde hezeyanlarda bulunarak

Türkiye’de yaşamanın en korkunç boyutlarından birisidir bu, bangır bangır bağıran, hayvan gibi bağıran ezancılar.!” ifadeleriyle alçakça söylemlerde bulundu.”
Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu:
Ermeni asıllı gazeteci Sevan Nişanyan, minarelerden yankılanan Ezan-ı Muhammediye’den rahatsız oluyormuş. Ve hakaretten ileri sözler kullanarak bunu ifade etmiştir. Köpekler dahi ezan okunurken saygıdan uluyorken, senin bu yaptığını hangi yaratık sınıfına koyalım. Burası Müslüman TÜRK Devleti. O ezanlar, İslamın son sancağı olan bu topraklarda kıyâmete kadar okunacaktır. Buna sen ve senin gibiler saygılı olacak, saygı duyacaksınız.! Ezan Resullah(s.a.v)dır, Vatandır, Şühedadır, Ruhtur, Mânadır. Bizi biz yapan ne varsa Ezandadır! Ezan var oldukça senin gibi bütün Ebu Cehil torunlarıyla mücadele edeceğiz!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.