Fatih Portakal ego zehirlenmesi mi yaşıyor?

Yayınlama: 27.06.2023
A+
A-

Sözcü Televizyonu Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, bültendeki bir  VTR’nin ardından haberi seslendiren Sözcü çalışanını milyonlara hedef gösterip rezil etti.

Milli Nizam

Fatih Portakal’a hemen her çevreden tepki sesleri yükseldi.

Portakal, ana haber bülteninin sorumlusu olduğunu iddia ederek, bir haberin bitiminde, “Nasıl, dış sesi beğendiniz mi, he? Beğendiniz mi? Ben beğenmedim. Ben bu haberin her şeyinden sorumluyum çünkü ben bu haber bültenine adımı veriyorum. Adımı verdim bu haber bültenine” ifadelerini kullandı.

Portakal’a sorular!

Fatih Portakal’a kamuoyu, “Sorumlu olduğun bültenin VTR’lerini kontrol etmeden mi yayına çıkıyorsun?” sorusunu yöneltti.

Öte yandan Portakal’ın dış sesi okuyan çalışanına milyonların gözü önünde küçümseyici sözler söylemek yerine neden bülten sonrasında kanal yetkilileri ile konuşarak problemi çözmediği merak konusu olurken, Fatih Portakal’ın “ego zehirlenmesi” yaşadığı yönünde yorumlar da yapıldı.

Portakal gelen tepkilerden sonra Twitter hesabın bir anket başlattı. Yaptığı hatayı fark edip seslendirmeyi yapan çalışandan özür dilemek yerine, takipçilerine, “Fatih Portakal ile Sözcü Ana Haberi nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu yönelten Portakal’ın hali hayretle karşılandı.

İşte Portakal’ın yayınındaki o anlar:

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.