CANLI YAYIN07 Kasım 2026, Cumartesi
KünyeİletişimBağımsız dijital yayıncılık
SON DAKİKANizam-ı Devlet11:28
Milli Nizam›Gündem

Fahrettin Koca hamile doktora saldıran zanlı hakkındaki gelişmeyi açıkladı!

X’te PaylaşFacebook

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay Defne Devlet Hastanesi’nde 11 haftalık hamile kadın doktora saldıran zanlının tutuklandığını açıkladı.

Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Bakan Koca, “Defne Devlet Hastanesi’nde dün yaşanan, bir hekim arkadaşımızın maruz kaldığı şiddet olayının zanlısı sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince, Cumhuriyet Başsavcılığının talebi doğrultusunda tutuklandı. Yargıya güvenimiz tam. Sağlıkta şiddet olaylarının failleri, yaptığını, çıkarıldığı mahkemede eskisinden çok daha iyi anlıyor” dedi.

Ne olmuştu?

Hatay Defne Devlet Hastanesi’nde iddiaya göre sırası gelmeden muayene olmak isteyen zanlı, doktora saldırdı.

Yüzüne yabancı bir cisim fırlatılıp, saçlarından tutuklanarak yerde sürüklenen ve tekmelenip yumruklanan kadın doktorun 11 haftalık hamile olduğu ve saldırıdan sonra gebeliğinin tehlikeye girdiği belirtildi.

İlgili Haberler