Trafik ekiplerinden yolcu ve şoförlere hem denetim hem eğitim!

Trafik ekiplerinden yolcu ve şoförlere hem denetim hem eğitim!
Yayınlama: 20.01.2023
A+
A-

Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde denetim gerçekleştiren trafik ekipleri, seyahat edecek yolcuları emniyet kemerinin önemini konusunda bilgilendirdi.

Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı Eğitim Büro personelleri, şehirlerarası otobüs terminalinde denetim gerçekleştirdi.

Hem denetim hem eğitim!

Emniyet kemeri kullanımı başta olmak üzere trafik kurallarına yönelik yapılan denetimlerde ekipler, sürücü ve yolcuları önce denetledi daha sonra bilgilendirdi. Yaklaşık 1,5 saatlik denetim ve bilgilendirme çalışmalarında yolcu taşımacılığı yapan otobüs şoförlerine, can ve mal kaybına sebebiyet vermemek için daha dikkatli olmaları gerektiği hatırlatıldı.

Ayrıca denetimlerde otobüs şoförlerine, kural ihlali yapmamaları gerektiği anlatılarak seyir halindeyken cep telefonu kullanılmaması, hız limitlerine uyulması ve araç kullanım sürelerine uyulması konularında uyarılar yapıldı.

Otobüslerde bulunan yolculara ise emniyet kemeri kullanımının önemi anlatılarak kabin memurlarının da bu konuda duyarlı davranması gerektiği hatırlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.