Sadece o ülkede 17 milyon kişi Müslüman oldu!

Sadece o ülkede 17 milyon kişi Müslüman oldu!
Yayınlama: 16.01.2024
A+
A-

Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Ali Muhyiddin el-Karadaği‘den müjde:

“Aksa Tufanı’ndan bu yana sadece Fransa’da 17 bin kişi Müslüman oldu.” 

Uluslararası “Filistin’e Özgürlük” forumunda konuşan Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Ali Muhyiddin Karadaği, “Elimize ulaşan raporlara göre; Batı dünyasından İslam’a ciddi yöneliş var. Aksa Tufanı’ndan bu yana sadece Fransa’da 17 bin kişi Müslüman oldu. İnsanların oluk oluk İslam’a girdiğini göreceksiniz.” dedi.

Uluslararası birçok kurumun desteğiyle düzenlenen “Filistin’e Özgürlük” forumu, dünyanın birçok ülkesinden ve Türkiye’den çok sayıda alim, kanaat önderi ve siyasinin katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirildi.

ÜMMETİN YÖNETİCİLERİ NEFİSLERİNİN KÖLESİ OLDU!

Programda bir konuşma yapan Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Prof. Dr. Ali Muhyiddin Karadaği, “Allah’a hamdolsun ki, Allah askerlerini gökten gönderdiği meleklerle Gazze’ye yardım etti. Dünya Müslüman Alimler Birliği adına konuşurken elbette ki önceliğimiz Filistin olmalı. Gazze halkı özgürdür ama ümmetin yöneticileri maalesef nefsinin kölesi olmuşlardır. Aslında ümmetin de Gazze gibi özgür olması, onların sahip olduğu izzet ve onura sahip olması gerekir. Onlar, kahramanlıklarıyla bu izzet ve onuru elde ettiler. Gazze’de her şeyle ile savaştılar. Filistin ve Gazze halkı özgürdür, özgür kalacak.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.