Trump’ın şok itirafı gündemde!

Trump’ın şok itirafı gündemde!
Yayınlama: 18.01.2024
A+
A-

ABD’nin bir önceki Devlet Başkanı Donald Trump, Devlet Başkanı olarak katıldığı FOX TV NEWS yayınında, “Rusya ile ilişkilerin geliştirileceğini söylerken”, sunucudan   “Ama Putin katil” itirazının gelmesi üzerine, “Amerika Birleşik Devletleri masum mu? Irak’ta neler yaptı, ne hatalar yaptı!” diyerek ABD’nin 1.5 milyon insanı katletmesine, binlerce insanı da işkencelerden geçirmesine vurgu yapmıştı.

 

ABD’nin terör örgütü İsrail’in soykırımına verdiği sınırsız destekle, Trump’un “Katil Amerika” anlamına gelen itirafını bir kez daha haklı çıkarttığını belirten uzmanlar, Irak’ta yaşananların da soykırım niteliğinde olduğunu vurgu yapıyorlar.

ABD’nin Iraktaki işgalden önce, uzun yıllar boyunca süren yıkıcı ambargo uyguladığını, algı operasyonlarıyla işgale ve soykırıma zemin hazırladığını hatırlatan uzmanların değerlendirmeleri şöyle:

“Irak’a istikrar ve demokrasi getirme vaadiyle işgale ve soykırıma girişen ABD’nin operasyonunu adı, ‘Irak’ı özgürleştirme’ydi. Bu büyük yalan sonucu, 500 bini çocuk olmak üzere birbuçuk milyon insan soykırıma tabi tutuldu, ve DEAŞ Terör Örgütü oluşturuldu. Trump, itirafta bulunurken, ‘DEAŞ Terör Örgütü”nün yok edilmesi gerektiğini’ söylüyor ama bunu kendilerinin ürettiği gerçeğini gizliyor.

DEAŞ Terör Örgütü, tıpkı PKK Terör Örgütü gibi, Büyük İsrail Projesi’nin aparatlarından. İnsanlık, ABD/İsrail İşbirliğini mağlubiyete uğrattığı an, rahat nefes alacaktır!”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.