İslam Memiş altın için hem tarih hem de fiyat verdi!

İslam Memiş altın için hem tarih hem de fiyat verdi!
Yayınlama: 19.01.2024
A+
A-

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten  tarihli, fiyatlı altın tahminleri. Bugüne kadarki tahminleri büyük ölçüde isabet kaydeden İslam Memiş, “Yaz aylarında gram altın 2700 lira olunca bugünkü fiyatlar ucuz gelecek” diyerek, içinde bulunduğumuz günlerin altın için “alım fırsatı günleri” olarak görülmesi gerektiğini söyledi.

Değerlendirmelerinin asla bir yatırım tavsiyesi niteliğinde olmadığının sadece tahminlerini dile getirdiğinin altını çizen İslam Memiş yuotube kanalında şunları söyledi:

“Gram altın, resmiyette 1970 lira civarında ama, bu serbest piyasa fiyatı değil.  Serbest piyasada 2 bin liranın biraz üzerindeki fiyatlar sözkonusu. Bugünkü rakamdan alınır mı?

Altın ve gümüş yatırımcısı ne yapmalı? Emekli zamları açıklandı, sırada hangi gelişmeler var? Borsada orta ve uzun vadede beklentim pozitif. Orta ve uzun vadeli yatırımcılar için fırsatlar var. 8000 bin  puan altındaki rakamlar alış için fırsat olabilir. Borsa fonlarının değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Dolar kuru, 30 lira 12 kuruş seviyesinde. Beklentimiz, yılın ilk çeyreğinde hafif yukarı yönlü hareketler olabilir. Dolar uluslararası piyasalarda değer kazanıyor çünkü FED üyeleri şahin tonda açıklamalar yapıyor.

Ons altın ve ons gümüş bu kadar gerilemişken, bir fırsat var.

Elinde dolar olanın bunun bir bölümüyle altın, gümüş alarak çeşitlendirmeye gitmesi faydalı olabilir. ”

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.