Ahmet Hakan’dan Özgür Demirtaş’a cevap!

Ahmet Hakan’dan Özgür Demirtaş’a cevap!
Yayınlama: 27.12.2022
A+
A-

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, ekonomist Özgür Demirtaş’a gönderme yaptığı köşe yazısında, Demirtaş’ın kendisine yönelik eleştirisine cevap verdi.

Milli Nizam

Hürriyet’teki köşe yazsında, “Yeni yılda ilişkilerimi gözden geçireceğim kişiler” başlığını kullanan Ahmet Hakan, liste başına Özgür Demirtaş’ı koydu.

Sözlerine Demirtaş için, “Başta kendisi olmak üzere her şeyi fazla ciddiye alması dışında sempatik birisi aslında.” yorumu ile başlayan Ahmet Hakan, şu ifadeleri kullandı:

2023’te kendisiyle bir sabah kahvaltısında buluşmak için can atıyorum. O konuşacak, ben sürekli “Haklısın hocam, bu ne şahane bir yaklaşım hocam, aman ne güzel buyurdunuz hocam” diyeceğim. Biraz kafa bulmuş olacağım ama olsun.

Ne olmuştu?

Özgür Demirtaş, asgari ücret açıklanmadan birkaç önce bir Twitter mesajı paylaşarak, “Bir kez daha, Yüzüncü defa: Asgari ücret 8 bin 600 de olsa, 9 bin de olsa, 10 bin de olsa hiçbir işe yaramayacak. İlk bir-iki ay insanlar ellerine para geçeceği için sevinecekler. Ama en geç 5-6 ay sonra o para eriyip gidecek. Alım gücünüz düşecek. Bu yazdıklarım yine gerçek olacak” eleştirisinde bulunmuştu.

“Bunlara neyin tellalı diyorduk?”

Ahmet Hakan, Demirtaş’ın mesajını CNN Türk canlı yayınında eleştirdi. Demirtaş için, “Ne diyorduk bunlara… Neyin tellalı diyorduk?” ifadesini kullandı.

Ahmet Hakan’ın sözlerinden sonra bir mesaj daha paylaşan Özgür Demirtaş, CNN Türk canlı yayınında Ahmet Hakan ve konukları tarafından kendisi ile dalga geçildiğini ve önemli bir ekonomi adamı olduğunu söyleyerek Hakan’dan özür dilemesini istemişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.