AK Parti o ‘filmci’yi disipline sevk etti!

AK Parti o ‘filmci’yi disipline sevk etti!
Yayınlama: 26.04.2024
A+
A-

AK Parti, oscarlık oyun sergileyerek mağduriyet elde etmeye çalışan AK Partili İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında disiplin soruşturması başlattı. Yapılan açıklamada, “Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız.” denildi.

Dün İzmit Tavşantepe’de CHP’li İzmit Belediyesi ile AK Partili Kocaeli Belediyesi ekipleri arasında yaşanan gerginlikte kendini yere atan ve kameralara yakalanan AK Partili Meclis Üyesi İbrahim Efe, Türkiye’nin gündemine oturdu.

‘Disiplin süreci başlatıldı’
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “İzmit’te dün yaşanan ve kamuoyunda infiale neden olan olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Öncelikle olayda darp alan tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını arzu ettiğimizi belirtiyoruz. Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.