AK Parti’den HÜDA PAR’a saldırı açıklaması! ‘Hesabını verecekler’

AK Parti’den HÜDA PAR’a saldırı açıklaması! ‘Hesabını verecekler’
Yayınlama: 23.07.2023
A+
A-

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasında bıçaklı saldırı olayına ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, failler için, “hesabını verecekler” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’na düzenelenen bıçaklı saldırıda partinin Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Sacit Pişkin hayatını kaybetti.

Pişkin’in vefatı sevenlerini ve HÜDA PAR’lıları yasa boğdu.

2023 seçimine giden süreçte ağır ithamlarla hedef alınan HÜDA PAR’a yönelik saldırı siyasi partiler tarafından da kınandı.

‘Bunun hesabını verecekler’

Saldırıya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, faillerin hesap vereceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Olay bütün yönleriyle, her bakımdan araştırılıyor. Tahkikat derinleştiriliyor. Şimdiye kadarki elde edilen bulgular çerçevesinde değerlendirme yapılıyor. Yapan ve arkasında varsa birileri, bunlar hukuk karşısında muhakkak bunun hesabını verecektir.

Siyaset kurumuna dönük her türlü şiddete ve saldırıya karşı olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Burada da siyaset zemininde siyaset yapan bir partinin il başkanlığına dönük olarak böylesine vahşi bir saldırı gerçekleşti. Bu saldırıyı bir kere daha lanetliyoruz. HÜDA PAR camiasına taziyelerimizi iletiyoruz.

Kanlı saldırıda yaralanan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir’in tedavisi ise sürüyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.