Bakan Uraloğlu gençlere bedava internet müjdesi verdi

Bakan Uraloğlu gençlere bedava internet müjdesi verdi
Yayınlama: 02.10.2023
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, katıldığı canlı yayında gençler için sevindirici bir haberi açıkladı. Bakan Uraloğlu, “Operatörlerle anlaşmayı gerçekleştirdik. İnşallah bu ayın başında başlayacağız” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir canlı yayında ilgi çekici açıklamalarda bulundu ve özellikle gençlerin heyecanla beklediği bir müjdeyi duyurdu.

Ücretsiz 10 GB internet hakkında konuşan Bakan Uraloğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizi bu konuda yönlendirdi. Birkaç ay süren çalışmalarımız sonucunda Cumhurbaşkanımız bu projeyi kamuoyuyla paylaştı ve gençlere müjde verdi. Yaklaşık 3.6 milyon vatandaşı, gençleri ve öğrencileri kapsayacak bir proje hazırladık. “ ifadelerini kullandı.

Projenin detaylarını açıkladı

Bakan Uraloğlu projenin detaylarını açıklayarak; “üç farklı operatörle görüşmeler yaptık ve 12 aylık bir süre içinde bu projeyi hayata geçirmek için anlaşmaları tamamladık. Şimdi sırada, gençlerimize bu hakkı vermek var. Bu projeyi gerçekten hak edenlerin kullanabilmesini sağlayacağız. Cep telefonu numaraları ve telefonların IMEI numaraları üzerinden tanımlamalar yaparak, sadece hak sahiplerinin bu avantajdan yararlanmasını sağlayacağız. Bu, projenin Cumhurbaşkanımızın vaat ettiği şekilde gerçekleşmesini sağlayacak bir adımdır. Bu internet paketini başkası kullanamayacak. BTK’nın desteğiyle, kullanımın doğru adreste olduğunu sağlayarak bu hakkın kötüye kullanılmasını engelleyeceğiz,” dedi.

Ne zaman faydalanılabilecek?

Gençlerin ne zaman faydalanabileceği konusuna açıklık getiren Bakan Uraloğlu, “Eğitim ve öğretim bu ay başladığına göre, bu ay içerisinde projeyi başlatmış oluruz. İhtiyaç duyan gençlerimiz bu hizmeti hemen kullanmaya başlayabilirler” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.