Biden’ın ziyareti: Sarmaş dolaş kutladılar!

Biden’ın ziyareti: Sarmaş dolaş kutladılar!
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-

İşgalci İsrail’in 500 kişinin öldüğü hastane katliamından sonra destek amacıyla ziyarette bulunan ABD Başkanı Joe Biden, uçaktan indikten sonra İsrail Başbakanı Netanyahu ve İsrail Cumhurbaşkanı Hertzog’a sarıldı. Havalimanındaki bu sarmaş dolaş pozlar, ABD’nin katliamlardaki rolünü ve desteğini açıkça göstermiş oldu.

 

İşgalci İsrail’in geçtiğimiz günlerde Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombalayarak insanlık tarihinin ne acı katliamlardan birini gerçekleştirdi. 500 kişinin şehit edildiği saldırının ardından İsrail’e gelen ABD Başkanı Joe Biden, İsrail’in bu saldırıyı gerçekleştirmediğini savunarak yüzsüz bir şekilde Hamas’ı hedef aldı. Bütün dünyanın şahit olduğu kanlı vahşet insanlığın içini yakarken, ABD Başkanı ise katliamlara ortak olduğunu göstermek üzere İsrail’e geldi.

“Saldırı değil patlama”

ABD Başkanı Joe Biden basın mensuplarına yaptığı açıklamada “saldırı” demekten kaçınarak “patlama” ifadesini kullandı. Saldırıyı işgalci İsrail’in değil Hamas’ın yaptığını söyleyerek işgalcileri aklamaya çalıştı. Yaşananlardan dolayı üzüntüsünü dile  getiren ABD Başkanı,  “Hastanedeki patlamayı İsrail değil diğer taraf yapmış görünüyor” dedi. Konuşması boyunca İsrail’e desteğini belirten ve her şeyden Hamas’ı sorumlu tutan Biden, “Amerikalılar da sizinle aynı fikirde, endişeli.

İsrail kendini savunmak için ne gerekiyorsa yapabilir, bunun olmasını da temin edeceğiz” diye konuştu. Başkan Biden’dan sonra konuşan eli kanlı saldırgan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, desteklerinden dolayı Başkan Biden’a teşekkür etti.

İtiraf etti: APARTHEİD DEVLETİ

İşgalci İsrail yetkilileriyle çeşitli temaslarda bulunduktan sonra konuşan Biden, yönetime destek açıklaması yaparak İsrail’in Yahudiler için kurulduğunu belirtti.

diler için kurulduğunu belirterek apartheid yönetime desteğini bildirdi. “İsrail devleti, Yahudiler güvende yaşasın diye kuruldu” diyen Biden, toprakları ellerinden alınan Filistinlileri yok saydı ve “İsrail olmasaydı bir İsrail icat etmek zorunda kalırdık” dedi.

15 tane 11/9

Hastane saldırısında bir kez daha Hamas’ı suçlayan Biden yaşananların 15 tane 11 Eylül’e beel olduğunu savundu ve İsrail’in katliamlarını meşrulaştırdı.

“Gördüğümüz bilgilere dayanarak, hastane patlaması terörist grup tarafından hatalı fırlatılan füzeden kaynaklandı” diyen Biden, “İsrail yeniden Yahudi toplumu için güvenli yer olmalı. Her zaman yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz, size söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.