Bir tarafta masumları vuran bombanın dumanı, diğer tarafta barbekü dumanı!

Bir tarafta masumları vuran bombanın dumanı, diğer tarafta barbekü dumanı!
Yayınlama: 17.10.2023
A+
A-

İşgalci İsrail tarafından yapılması beklenen kara harekatı öncesinde Gazze-İsrail sınır hattı görüntülendi. İsrail’in hazırlandığı muhtemel kara harekatı öncesinde sınırda toplanan işgal güçlerine motivasyon yemeği düzenlendi.

 

İşgalci İsrail, Hamas’ın başlattığı operasyona karşılı “Demir Kılıçlar” operasyonunu başlatmıştı. Hemen ardında da ülke içindeki ve dışındaki yedek askerleri göreve çağırdı. Savaş için toplanan askerler otobüslerle sınıra götürüldü. Hafta sonu yapılması beklenen kara harekatı bilinmeyen sebeple gecikti. Sınırın sıfır hattında bekleyen askerlereyse muhtemel kara harekatı öncesinde motivasyon yemeği düzenlendi.

İsrailli sivil gönüllüler, sınır hattındaki toplanma merkezine gelerek ordudaki rütbeli askerler ve yedek askerler için yemekler hazırladı.

İsrail hükümeti yedek askerleri göreve çağırdıktan sonra en az dörtte üçünün katılmasını talep etti. Katılan yedek askerler ve daimi askerler hazırlıklarını birlikte toplanma alanında yapıyor. Sağlık kontrolünden geçen askerler Gazze-İsrail sınır hattında konuşlanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.