Birbirlerinin yüzlerine böyle vurdular!

Birbirlerinin yüzlerine böyle vurdular!
Yayınlama: 18.01.2024
A+
A-

Halk TV’de 15 vekil muhabbeti ve ilginç değerlendirme!

 

CHP’ye yakın Şirin Payzın, Halk TV yayınında ağırladığı İyi Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’a, CHP’nin İyi Parti’ye 15 milletvekilini ödünç verdiğini hatırlatarak, ““CHP de çıkıp dese ki sevgili İyi Partililer öyle kendi kanatlarınızla uçun diyorsunuz ama zamanında siz kendi kanatlarınızla uçsaydınız da bizim sayemizde parlamentoya girmeseydiniz deseler ne olacak cevabınız?” sorusunu yöneltince şok karşılık aldı.

İyi Partili Rıdvan Uz, soruya cevap verirken o dönemin şartlarını hatırlattıktan sonra, “Biz böyle bir destek aldık ama karşılığında İstanbul ve Ankara’yı verdik!” ifadelerini kullandı.

BİRBİRLERİNİN YÜZLERİNE VURDULAR

Bu ilginç diyalog sosyal medyada geniş yankı buldu.

Konu hakkında sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunanlardan biri de Milat Gazetesi Genel Yayın Koordinötürü, Gazeteci Yazar Serdar Arseven.

Şirin Payzın’ın,  “CHP’lilerin de bunu demeye hakkı var. Siz diyorsunuz ya şimdi bizim artık desteğimiz yok İmamoğlu ve Yavaş kendi bileklerinin gücüyle kazansınlar madem o kadar iyi başkanlar göstersinler, bakalım üçüncü yol belki. O zaman CHP’liler de Akşener’e diyebilirler ki o zaman zamanında mitingleriniz engellenirken, parlamentoya sokulmazken biz 15 vekilimizle grup kurmanızın önünü açtık. Siz o zaman yetiyordu ise kendi gücünüzle girseydiniz deseler ne olur cevabınız?” şeklindeki sözlerine İyi Parti Milletvekili Rıdvan Uzun’un verdiği karşılığı hatırlatan Serdar Arseven şu değerlendirmesiyle dikkat çekti:

“Şirin Payzın 15 vekillik diyet borcunu misafirinin  yüzüne vurmaya kalkınca… iyi Partili misafiri de, ’15 vekil aldık ama İstanbul’u ve Ankara’yı size verdik!’ diyor. Böyle bir yüze vurmaya karşı yüze vurma oluyor. Birbirlerinin yüzüne vurup duruyorlar!”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.