CANLI YAYIN07 Kasım 2026, Cumartesi
KünyeİletişimBağımsız dijital yayıncılık
SON DAKİKANizam-ı Devlet11:28
Milli Nizam›Gündem

Çözüm süreci tartışmalarına Ak Parti’den yanıt!

X’te PaylaşFacebook

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, ‘çözüm süreci’ tartışmaları ile ilgili konuştu. Ala, “Bizim öyle bir şeyimiz yok. Reform gündemleri var, anayasa gündemimiz var. Onları tartışıyoruz. Meclis’te de herkes yan yana oturuyor, her gün konuşuyor.” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, dün AK Parti Genel Merkezi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ala, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, DEM Partililerle tokalaşmasının ardından gündeme gelen “Yeni bir çözüm süreci mi gündemde?” sorusuna yanıt verdi.

Ala, “Bizim öyle bir şeyimiz yok. Bizim hedefimiz var, gündemimiz var. Reform gündemleri var, anayasa gündemimiz var. Onları tartışıyoruz. Meclis’te de herkes yan yana oturuyor, her gün konuşuyor.” cevabını verdi.

İlgili Haberler