Düğünde yangın felaketi yaşandı113 kişi hayatını kaybetti

Düğünde yangın felaketi yaşandı113 kişi hayatını kaybetti
Yayınlama: 27.09.2023
A+
A-

Musul’daki bir düğün salonunda havai fişeklerin yol açtığı yangında 113 kişi hayatını kaybetti, 500 kişi de yaralandı. Gelin ve damadın da yangında yaşamını yitirdiği iddiasına dair yeni bir açıklama geldi.

Irak’ın Musul kentinde bir düğün salonunda meydana gelen yangında 113 kişi hayatını kaybetti. Düğün faciasında 500 kişi yaralandı. Gelin ve damadın dans ederken kullanılan havai fişekler yangına neden oldu. Bu dramatik olayın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı ve görüntülerde insanların panik içinde sağa sola koşuştukları anlar yer aldı.

Havai fişekler felakete sebep oldu

Musul Sağlık Dairesi Müdür Yardımcısı Ahmed Hamdani, yerel medyaya yaptığı açıklamada, Musul’un Hamdaniye ilçesindeki düğün salonundaki yangında 113 kişinin hayatını kaybettiğini, 500 kişinin ise yaralandığını bildirdi. Yangın, düğün salonunda atılan havai fişeklerin neden olduğu belirtildi. Yangın felaketinde hayatını kaybedenler arasında gelin ve damadın da olduğu iddia edilmişti. Ancak son gelen habere göre, gelin ve damat sağlıklı bir şekilde hayatta. Gelin Hannin Riyaz, 2006 doğumlu, damat İvan İşo Gehke ise 1995 doğumlu. Çiftin yakınları, çiftin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.