Fatih Erbakan’dan Giresun’da Utku Konak ailesine taziye ziyareti

Fatih Erbakan’dan Giresun’da Utku Konak ailesine taziye ziyareti
Yayınlama: 06.05.2026
A+
A-

Fatih Erbakan’dan Giresun’da Utku Konak ailesine taziye ziyareti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, hayatını kaybeden Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Utku Konak’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Ziyarette Kur’an-ı Kerim okunurken, Konak’ın kabri de ziyaret edildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda hayatını kaybeden Yeniden Refah Partisi Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Utku Konak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gemilerçekeği Mahallesi’nde aileyle bir araya geldi

Giresun’un Gemilerçekeği Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyarette Erbakan, merhumun annesi Aysel Akkaya, dedesi Ali Akkaya ve aile üyeleriyle görüştü. Fatih Erbakan, yaşanan acıdan duyduğu üzüntüyü dile getirerek aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Taziye ziyaretine Genel Başkan Yardımcıları Cemil Çolak ve Cengiz Erduran ile Gençlik Kolları Genel Başkanı Selçuk Efe de katıldı. Ayrıca Ordu, Trabzon, Rize ve Samsun il başkanlarının da ziyarette yer aldığı belirtildi.

Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi

Ziyaret sırasında Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, Utku Konak için dualar edildi. Erbakan’ın, ailenin acısını paylaştığı ve merhumun hatırasının yaşatılmasının önemine vurgu yaptığı ifade edildi.

Taziye programı kapsamında merhumun odasına geçen Fatih Erbakan’ın burada ikindi namazını kıldığı öğrenildi.

Kabri başında da dua edildi

Fatih Erbakan, daha sonra Duroğlu Beldesi Pınarçukuru Köyü’nde bulunan Utku Konak’ın kabrini ziyaret etti. Kabir ziyaretinde de dualar edilerek Konak’ın ruhuna ithaflarda bulunuldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.