Fatih Erbakan’dan Yeniden Refah’a geçen Şanlıurfa Büyükşehir’in borcuna ilişkin açıklama

Fatih Erbakan’dan Yeniden Refah’a geçen Şanlıurfa Büyükşehir’in borcuna ilişkin açıklama
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gelen soru üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin borcuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Onun için Büyükşehir Belediye Başkanımız gerekli çalışmaları yapıyor. Doğrudan şu olmuş öyle bir durum yaşanmış dememiz mümkün değil.” dedi.

Yeniden Refah Partili Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir televizyon programında 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Yeniden Refah’a geçen ve henüz borç bilgisi paylaşılmayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin borcuna ilişkin açıklama yaptı.

‘Ahlaklı Belediyecilik çerçevesini çizdiğimiz bir çizgide başladı.’
Erbakan, katıldığı televizyon programında, “AK Parti’nin kalesi diye adlandırabileceğimiz Şanlıurfa’yı kazandınız. Orada bir usulsüzlük tespit ettiniz mi, belediyenin bilançoları geldi mi size?” şeklinde sorulan soruya, “Onun için Büyükşehir Belediye Başkanımız gerekli çalışmaları yapıyor. Doğrudan şu olmuş öyle bir durum yaşanmış dememiz mümkün değil. Kasım Gülpınar bey biliyorsunuz bir yolsuzluk ve rüşvet ihbar hattı kurdurdu. ‘Hiç kimse bundan sonra bir torpil için, yakınım olan hiç kimse gelip iş için ricada bulunmasın. herkes normal prosedüre göre davransın. Hiç kimseye bir ayrımcılık yapılmayacak’ açıklamasını yaptı. Gerçekten de bizim Ahlaklı Belediyecilik çerçevesini çizdiğimiz bir çizgide başladı.” cevabını verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.