Kız kardeşinin erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Kız kardeşinin erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
Yayınlama: 03.10.2023
A+
A-

Bayrampaşa ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, 16 yaşındaki Barış Kabul hayatını kaybetti. Kabul, kız kardeşinin arkadaşı olan D.B ile buluştu. Ancak buluşma sırasında aralarında bir tartışma çıktı ve bu tartışma kısa sürede şiddete dönüştü. D.B, Barış Kabul’e bıçakla saldırdı ve genç yaşta hayatını kaybetmesine neden oldu. Olayın ardından 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan bir parkta dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, daha önce aralarında tartışmalar yaşanan D.B. ve Barış Kabul, evlerine yakın bir parkta buluştu. 16 yaşındaki Barış Kabul, kız kardeşinin D.B. ile olan arkadaşlığını sonlandırmasını istedi. Bu isteğin ardından ikili arasında bir tartışma başladı. Tartışma hızla büyüyerek kavgaya dönüştü.

Babası’da aynı yerde öldürülmüş

Olayın ardından polis ekipleri detaylı bir inceleme başlattı. İncelemeler sonucunda Barış Kabul’ü bıçaklayarak öldüren D.B. ve olaya karışan diğer şüpheliler, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Barış Kabul’ün babası, olay yerine yaklaşık 300 metre uzaklıkta, yaklaşık 6 ay önce başından vurularak hayatını kaybettiği iddiaları da ortaya atıldı.

Bütün çabalara rağmen kurtarılamadı

Olay yerine 18 yaşından küçük olan D.B. geldiğinde, yanında getirdiği bıçakla Barış Kabul’e saldırdı. Barış Kabul, vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı. Sağlık ekipleri olay yerine geldi ve Kabul’ü hastaneye kaldırdılar, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kavga sırasında D.B.’nin, karşı tarafın bıçağını alarak Barış Kabul’e saldırdığı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.