Kızıyla kavga eden damadını döve döve öldürdü

Kızıyla kavga eden damadını döve döve öldürdü
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-

Konya’da, 27 yaşındaki Selahattin Güngör ile dini nikahlı eşi arasında kötü davranışlar gerekçesiyle başlayan bir tartışma, kayınpederi 40 yaşındaki Veysel Alkılınç’ın sopalı saldırısıyla sonuçlandı. Alkılınç’ın sopayla vurduğu Güngör, aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Alkılınç, ilk ifadesinde, “Damadım, kızıma kötü davranıyordu. Uyarıda bulundum. Sonra kavga ettik ve sopayla dövdüm.” şeklinde beyanda bulundu.

Olay, Meram ilçesine bağlı Alakova Mahallesi’nde bulunan 2 katlı bir müstakil evde saat 22.00 civarında gerçekleşti. Veysel Alkılınç, evde kimsenin bulunmadığı bir anda kızı ile dini nikahlı eşi Selahattin Güngör arasında kötü davranışlara ilişkin bir tartışma yaşadı. Tartışma, hızla kavgaya dönüştü ve Alkılınç, sopayla Güngör’e saldırdı. Güngör, başına aldığı darbelerle kanlar içinde yere yığıldı. Endişelenen Alkılınç, Güngör’ün kalkmaması üzerine hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli tarafından yapılan kontrolde, Güngör’ün maalesef hayatını kaybettiği tespit edildi. Güngör’ün cansız bedeni, otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna nakledildi.

“Sopayla dövdüm”

Polis tarafından gözaltına alınan Alkılınç, ilk ifadesinde “Damadım kızıma kötü davranıyordu. Uyarıda bulundum ve sonrasında kavga ettik. Sopayla dövdüm.” şeklinde beyanda bulundu. Soruşturma ise halen devam ediyor.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.