Kuntz’a ödenecek tazminat belli oldu

Kuntz’a ödenecek tazminat belli oldu
Yayınlama: 18.09.2023
A+
A-

Milli takımın başında bulunan Stefan Kuntz dönemi sona ererken, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Alman teknik adama ödeyeceği miktar belirlendi. Stefan Kuntz’un Haziran 2024’e kadar geçerli olan sözleşmesi gereği, söz konusu tarihe kadar ödenmesi gereken maaş ve alacakları kendisine ödenecek.

A Milli Futbol Takımı’nda Stefan Kuntz dönemi sona erdi. Ermenistan beraberliğinin ardından görevi tehlikede olan Alman teknik adam, son maçını Japonya’ya karşı oynadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi, Stefan Kuntz’un görevine son verme kararı aldı ve bu kararın ardından Alman hocaya ödenecek sözleşme fesih bedeli de açıklandı.

1.2 milyon ödeme alacak

Sabah gazetesinin haberine göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Haziran’a kadar geçerli olan sözleşmesi bulunan Stefan Kuntz’a, bu tarihe kadar olan alacaklarını ödemeyi taahhüt etti. Belirtilene göre, bu rakam 1.2 milyon euro olarak açıklandı.

Stefan Kuntz, A Milli Futbol Takımı ile toplam 20 maça çıktı ve 60 yaşındaki teknik adam, 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi elde ederek maç başına ortalama 1.95 puan aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.