Levent Göktaş’ın ilk ifadesi ortaya çıktı!

Levent Göktaş’ın ilk ifadesi ortaya çıktı!
Yayınlama: 03.01.2023
A+
A-

Bulgaristan’dan getirildikten sonra 17 Aralık’ta Ankara 36. Ceza Mahkemesi’nde duruşmaya katılan Levent Hablemitoğlu suikastının katil zanlısı Levent Göktaş tarafından verilen ilk ifade ortaya çıktı.

Milli Nizam

Levent Göktaş, Bulgaristan’da yakalanarak Türkiye’ye getirildikten sonra ilk defa 17 Aralık 2022’de mahkemeye çıktı.

T 24, Göktaş’ın mahkemedeki savunmasını paylaştı.

Necip Hablemitoğlu cinayetine ilişkin kendisini savunan Levent Göktaş’ın, Nuri Gökhan Bozkır ile cinayetin azmettiricisi olduğu iddia edilen Tarkan Mumcuoğlu’nu tanımadığını söyleyerek hakkındaki iddiaları reddettiği belirtildi.

Göktaş’ın katıldığı ilk duruşmadaki ifadesinde şunları söylediği öğrenildi:

Bu olayda da hiç ilgim ve bilgim yok. Ben şahsı tanımıyorum bile, kim olduğunu bilmiyorum, 18 Aralık 2002’de olmuş bu olay, Gökhan Bozkır denilen kişiyi ben tanımıyorum. O tarihte aramızda telefon görüşmesi bile yok, o ispat vasıtasıdır.

Tabur komutanlarıma sorulursa onlar da aynı şeyi söyleyeceklerdir. Ben şahsı tanımıyorum. Ki o zaman ben albayım alay komutanıyım, adam üst teğmen tim komutan yardımcısı. Üsteğmen albayın yanından bile geçemez. Azmettirici deniyor onu da söylemek zorundayım. Tarkan Mumcuoğlu, onu da tanımam ki ben, benim birliğimde olmayan bir adama nasıl talimat veririm?

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.