Merhum Erbakan Hoca’nın yakın dostu Duman ahirete irtihal etti!

Merhum Erbakan Hoca’nın yakın dostu Duman ahirete irtihal etti!
Yayınlama: 23.12.2022
A+
A-

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın yakın dostu, yol ve dava arkadaşı Hafız Cuma Duman, rahmeti rahmana kavuştu. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, merhum Duman için taziye mesajı paylaştı.

Milli Nizam

Elazığ’ın önemli kanaat önderlerinden, merhum Necmettin Erbakan Hoca’nın yakın dostu, yol ve dava arkadaşı Hafız Cuma Duman Hakk’a yürüdü.

Vefat haberinden sonra Twitter hesabından taziye mesajı paylaşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, ”Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın dostu ve yol arkadaşı, Elazığ il Başkanımız Ömer Ateş’in kayınpederi, Elazığ’ın önemli kanaat önderlerinden olan Hafız Cuma Duman’a Cenab-ı Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ömrünün son günlerine kadar Milli Görüş davasındaki sadakati ve samimiyetiyle binlerce gencin yetişmesine emek veren merhum Hafız Cuma Duman, 23 Aralık’ta İzzetpaşa Camisi’nde Cuma namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra, Harput aile mezarlığına defnedilecek.

Merhumun ailesi taziyeleri, Akpınar Mahallesi’ndeki evlerinde kabul edecek.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş’in kayınbabası olan Hafız Cuma Duman’ın vefatına ilişkin Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada da şu ifadeler kullanıldı:

Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yakın dostu ve yol arkadaşı olarak bilinen Elazığ’ın kanaat önderlerinden emekli imam Hafız Cuma Duman vefat etmiştir. Aynı zamanda Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş Bey’in de kayınbabası olan Hafız Cuma Duman’ın cenaze namazı yarın (23 Aralık) Cuma namazına Müteakip İzzetpaşa Camisi’nde kılınarak Harput’ta aile mezarlığına defnedilecektir. Taziye yeri Akpınar Taziye evidir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.