“Mücadelemiz Hamas’la, sivillerle işimiz yok” yalanı!

“Mücadelemiz Hamas’la, sivillerle işimiz yok” yalanı!
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-

Gazze ablukasını sürdüren ve sivilleri vurmaya devam eden işgalci İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ”Sivillerle işimiz yok, Hamas’la mücadele ediyoruz” demişti. Beytüllahim’de çekilen bir görüntü ise Tel Aviv yönetimini bir kez daha yalanladı.

 

7 Ekim günü Hamas’ın silahlı kanadı Kassam Tugayları işgalci İsrail’e karşı bir operasyon başlatmıştı. Gazze’den İsrail yönüne binlerce roket atılırken, Filistinli silahlı gruplar Gazze-İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı’na baskın düzenleyerek burayı ele geçirmişti. İşgalci İsrail ise karşı saldırılara başlatmış ve Gazze Şeridi’ne hava saldırıları düzenlemeye başlamıştı. Günlerdir. süren saldırılarda dünyanın gözü önünde işgalci İsrail Gazze’de katliam yapıyor.

İsrail Başbakanı Netanyahu ise yaptıkları saldırıları ilişkin ”Sivillerle işimiz yok, Hamas’la mücadele ediyoruz” demişti. Beytüllahim’de çekilen bir görüntü ise Tel Aviv yönetimini bir kez daha yalanladı.

Beytüllahim’deki Dheisheh kampı yakınlarında kaydedilen görüntüde yaralıları taşıyan bir ambulansın İsrail askeri aracı tarafından kasıtlı engellendiği görülüyor. O ana ilişkin görüntüler kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.