Ramazan Hoca Açıklaması! Diyarbakırlı Ramazan Hoca nasıl öldürüldü?

Ramazan Hoca Açıklaması!  Diyarbakırlı Ramazan Hoca nasıl öldürüldü?
Yayınlama: 31.01.2024
A+
A-

Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin’in bıçaklanarak katledilmesi infiale yol açtı. İstanbul Valiliği’nden konuya ilişkin açıklama var.

Kocamustafapaşa Caddesi’nde çay ocağı işleten Ramazan Pişkin, iş yerinde tartıştığı söylenen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Pişkin ağır yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan Ramazan Hoca (Ramazan  Pişkin) müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, Diyarbakırlı Ramazan Hoca, Ramazan Pişkin’in, Diyarbakır’da “Filozof Ramazan” lakabıyla tanındığı, kentteki vatandaşlara İslam’ı anlattığı ve yakın zamanda İstanbul’a gelerek çay ocağı açtığı öğrenildi.

Diyarbakırlılar, ondan “İyi bir insandı. Annesiz, babasız büyümüş, caminin yanına sığınmış, orada hoş sohbetler yapan bir insandı” ifadeleriyle bahsediyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NİN RAMAZAN HOCA AÇIKLAMASI

İstanbul Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan Pişkin, saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden 3 bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Pişkin’i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.