Sağlık çalışanına bıçaklı saldırı! Durumu ağır

Sağlık çalışanına bıçaklı saldırı! Durumu ağır
Yayınlama: 07.09.2023
A+
A-

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Polikliniği’nde görev yapan   sağlık çalışanı Mustafa Yıldız, temizlik görevlisinin eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı durumu ciddiyetini koruyor.

Olay Gaziantep Tıp Fakültesi Onkoloji Polikliniğinde meydana geldi. İddialara göre eşi onkoloji bölümünde çalışan bir kişi hastaneye gelerek sağlık çalışanı Mustafa yıldızı karnından bıçakladı. Şüpheli şahıs aldığı darbenin etkisiyle yere yığılan Yıldız’ı defalarca tekmeledi.

Şüpheli polis tarafından yakalandı

Saldırgan polis tarafından yakalanırken ağır yaralı Olan Mustafa Yıldız ameliyata kaldırıldı.  Türk Tabipleri Birliği (TTB), olaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde daha önce bir meslektaşımıza saldıran şahıs, bugün de bir sağlık emekçisine bıçaklı saldırıda bulunmuştur. Durumu ağır olan sağlık emekçisi arkadaşımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Sağlıkta şiddete karşı Meclis’e sunduğumuz yasa teklifi önerimizi hatırlatıyor, kamu otoritesini samimi davranmaya ve hızla adım atmaya çağırıyoruz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.