Şerif Varol’dan Erbakan hakkındaki linç kampanyasına çok sert tepki!

Şerif Varol’dan Erbakan hakkındaki linç kampanyasına çok sert tepki!
Yayınlama: 27.06.2023
A+
A-

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Basın Danışmanı Şerif Varol, yıllar önce yapılan bir röportajın kırpılmış görüntüleri üzerinden Erbakan’ı hedef alanlara sert tepki gösterdi.

Milli Nizam

Fatih Erbakan, Adem Metan’ın kurucusu olduğu bir sosyal medya platformunda yıllar önce verdiği röportajın kırpılan görüntüleriyle hedefe kondu.

Erbakan’ın Basın Danışmanı, Milli Nizam Haber Genel Yayın Yönetmeni Şerif Varol, Erbakan hakkında başlatılan linç kampanyasına Twitter hesabından tepki gösterdi. “Şu anda var olmayan bir haber sitesinin, Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan Bey ile 4 sene önce yaptığı bir röportajdan cımbızla bir kaç cümle alıp haysiyet cellatlığı yapmak gazetecilik değil tetikçiliktir, onursuzluktur.” diyen Varol, başlatılan linç kampanyasının zamanlamasına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

PKK ve LGBT lobileri ile yakın ilişki içerisinde olduğu açıkça ortada olan sözde haber siteleri ve kişiler hakkında gerekli hukuki girişimler başlatılmıştır.

İşin aslını araştıranlara teşekkür etti

Varol, mesajının devamında kendisini arayıp bilgi almak isteyen gazetecilere de teşekkür etti:

Arayıp bu haberlerin aslı nedir diye soran, ‘Fatih Bey’in yakın zamanda böyle bir açıklaması yok’ deyip işini layıkıyla yapan gerçek gazetecilere de teşekkür ederim.

Öte yandan gazeteci Adem Metan da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda videonun yıllar öncesine ait olduğunu şöyle anlattı:

Sn. Fatih Erbakan’ın önceki gün çok konulmasına sebep olan konuya dair; röportaj çok eski hatta o kadar eski ki verdiği kanalı biz kapatalı yıllar oldu. Üç günlük dünya, doğruların peşinde olalım.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.