Ali Babacan’dan sapkınların sözleşmesine dönme sözü!

Ali Babacan’dan sapkınların sözleşmesine dönme sözü!
Yayınlama: 29.12.2022
A+
A-

Partisinin genel merkezindeki Kadın Eylem Planı toplantısında konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul Sözleşmesi’ni yeniden yürürlüğe sokacaklarını vadetti.

Milli Nizam

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, eşcinsel sapkınlığın önünü açmakla birlikte Türk aile yapısının temelini sarsan İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin konuştu. Babacan iktidar olduklarında İstanbul Sözleşmesi’ne geri döneceklerini söyledi.

Habertürk TV canlı yayınında konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “6’lı masada İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin bir anlaşmazlık var mı?” sorusuna, “Biz o konuya şimdilik parantez açtık” diye cevap vermişti.

Aileye duyarlı vatandaşlar Davutoğlu’nun açıklamasına tepki gösterirken, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan dikkat çeken bir çıkış geldi

Partisinin genel merkezindeki Kadın Eylem Planı programında konuşan Babacan, Davutoğlu’nun aksine İstanbul Sözleşmesi’ni vadetti.

“İstanbul Sözleşmesi’ne geri döneceğiz.” diyen Babacan, şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanlığı yemin töreninden sonra ilk gün bunu gerçekleştireceğiz. Bu sözleşmenin amacı kadına şiddetin önlenmesiyse, o zaman aması fakatı olamaz. Hem sözleşmeden çıktılar hem siyasi oyunu beceremediler. Peki sözleşmeden çıktıktan sonra ne oldu? Hiçbir şey açıklamadılar. Cumhurbaşkanı konuya dair tek kelime etmedi. Derdin ne bu sözleşmeyle bir açıkla? Bazı grupların desteğini almaya çalışıyor. Sen başkalarının desteğini almaya çalışırken bu millet seni gönderecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.