CHP belediye başkanları toplantısına 36 başkan katılmadı!

CHP belediye başkanları toplantısına 36 başkan katılmadı!
Yayınlama: 22.07.2023
A+
A-

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde belediye başkanları buluştu. Yapılan toplantıya 36 belediye başkanı katılmadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ifşalanan gizli toplantı sonrasında ilk kez bir araya geldi.  Aralarında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da olduğu 36 belediye başkanı toplantıya katılmadı.

 

Bolu Belediye Başkanı Özcan davet edilmedi

Toplantıya, Disiplin Kurulu’na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan davet edilmedi. Tanju Özcan değişim yürüyüşünü Ankara’da sonlandırdıktan sonra partiden istifa edeceğini duyurmuştu

 

Toplantıya önce Yavaş sonra İmamoğlu geldi

Toplantı salonunda ilk olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ardından ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı. Tüm belediye başkanlarının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu toplantı salonuna geldi.

 

36 başkan mazeret bildirdi

Aralarında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da olduğu 36 belediye başkanı ise mazeret bildirerek toplantıya katılmadı. Çerçioğlu’nun yurtdışında olduğu için toplantıya katılmadığı belirtildi. Girişte, Kılıçdaroğlu ve Yavaş, gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.