CHP’de fırtına sert esiyor: Öztrak’tan çarpıcı açıklama!

CHP’de fırtına sert esiyor: Öztrak’tan çarpıcı açıklama!
Yayınlama: 05.07.2023
A+
A-

CHP’de ortalık karıştı. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına ilişkin açıklama yapan Parti Sözcüsü Faik Öztrak, ‘değişim’ çağrılarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP’de, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan koltuk kavgası iyice alevlendi. Her fırsatta demokrasi üzerinden siyaset yapan Kılıçdaroğlu kendi koltuğunu vermemekte ısrarcı. İnatçı lider seçim sonrası parti tabanından yükselen ‘istifa’ çağrılarına da kulak tıkamış ve “Buradayım be buradayım, Siz de buradasınız. Vallahi de billahi de sonuna kadar mücadele edeceğim.” açıklamasında bulunmuştu.

 

Öztrak kavgaların gölgesinde konuştu

İmamoğlu ile bir türlü anlaşamayan Kılıçdaroğlu’na bir cephe de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan geldi. Değişim için yürüme eylemi yapan Özcan’a parti içerisinden de hayli destek var. Partide bu denli olaylar olurken kavgaların gölgesinde CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı gerçekleştirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

“İsimler değişir, kişiler değişir”

CHP’de seçim sonrası yaşanan değişim kavgaları ile ilgili konuşan Öztrak, parti olarak hata yaptıklarını dile getirdi. Öztrak yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Hatalarımızı düzelterek, eksiklerimizi gidererek yenilenerek ayağa kalkmamız gerekiyor. Bu mücadele vazgeçilecek bir mücadele değil. Birleşen gücümüz, önünde durulmaz bir çığ gibi büyümeli. İsimler değişir, kişiler değişir, önemli olan birleşen gücü tahkim etmek.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.