CHP’li Yılmaz Büyükerşen’den Osmanlı’ya ağır saldırı!

CHP’li Yılmaz Büyükerşen’den Osmanlı’ya ağır saldırı!
Yayınlama: 11.02.2024
A+
A-

Partisi’nin aday yapmadığı CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, gider ayak Osmanlı hakkında skandal iifadeler kullandı.

Osmanlı’nın beyaz tenli kadınlar için Avrupa’ya sefer düzenlediğini öne süren Büyükerşen şu skandal sözlere imza attı:

“Ne zaman şehzade veya padişahlardan birine karı alacaklar. Hemen sefer yapıyorlar Avrupa’ya. Beyaz tenli, mavi gözlü olacak diye.”

CHP’nin 31 Mart’ta düzenlenecek yerel seçimlerde yeniden aday göstermediği Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, partisinin Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce’nin seçim mitingine katıldı. CHP’li Yılmaz Büyükerşen mitingde yaptığı konuşmada, Osmanlı ile ilgili skandal sözler sarf etti.

SEFERLER “KARI İÇİN”MİŞ!

CHP’li Büyükerşen’in şu sözleri büyük tepki çekti:
“Şu zaman zaman övündüğümüz Osmanlı var ya. Hani bize kul diyen. Halka kul diyen bir Osmanlı ailesi. Baktığınız zaman aileye, bütün padişahların kadınları yabancı. Hep beyaz tenli, mavi gözlü. Ben takılıyorum bazen arkadaşlara. Tarihle alay etmiyorum ama yanlış anlamayın. Ne zaman şehzadelerden birine hanım alacaklar veya padişahlardan hangisinin karısı öldü, yeni bir karı alacaklar. Hemen sefer yapıyorlar Avrupa’ya. Beyaz tenli, mavi gözlü olacak diye.”
SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER
Yılmaz Büyükerşen’in sözlerine sosyal medyadan büyük tepki var.
Zeki Bahçe:

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.