Davutoğlu’nun yönetim modeline Karamollaoğlu’ndan destek!

Davutoğlu’nun yönetim modeline Karamollaoğlu’ndan destek!
Yayınlama: 08.01.2023
A+
A-

Halk TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya’ya konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6’lı masa genel başkanlarının tamamının ülke yönetiminde söz sahibi olacağını söyleyerek “6 liderin de imza yetkisi olacak.” dedi.

Millet İttifakı’nın üyelerinden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Davutoğlu’nun tepki çeken “yetki” açıklamasına destek verdi.

Davutoğlu’nun yüzde bir bile olmayan oy oranı ile yetki sahibi olunacağını açıkladığı söz konusu yönetim modeline ilişkin paylaşımda bulunan Temel Karamollaoğlu, “Millet İttifakı’nın sembolü 6’lı masa; Cumhur İttifakı’nın sembolü ise ‘tekli koltuk’tur.” dedi.

6 başlılığı savundu!

6 başlılığı savunan Karamollaoğlu, “Masa; birlik ve beraberlik, dayanışma ve paylaşma, istişare, samimi sohbet ve buluşmak için adil bir zemindir. Tekli koltuk; kutuplaşma ve ayrışma, hırs ve bencillik, tahakküm, sadece emir verme ve eşitsizlikleri büyütmektir.” ifadelerini kullandı.

Temel Karamollaoğlu, sözlerinin devamında şunları söyledi:

Bugüne kadar ne Sayın Erdoğan MHP Genel Merkezi’nin ne de Sayın Bahçeli AK Parti Genel Merkezi’nin kapısından içeriye girmiş değildir. Bu durumu normal karşılayanların, 6 farklı siyasi partinin hassasiyet, nezaket ve istikrarla yürüttüğü sürecin kıymetini anlayabilmesi mümkün mü?

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.