Erbakan, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını açıkladı

Erbakan, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını açıkladı
Yayınlama: 15.12.2023
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldığı TV programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Ankara, İstanbul ve İzmir ile ilgili bir görüş alışverişimiz oldu. Sayın Cumhurbaşkanı kritik bazı büyükşehirler için işbirliği yapmamızın faydalı olacağını ifade etti. Biz de bu teklifle ilgili MYK yetkililerimizle görüşüp nihai kararımızı vereceğimizi söyledik. İddia edildiği gibi bir pazarlık yapılması söz konusu bile değil” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan katıldığı Akit TV’deki Dinamit programında Akit Medya Ankara Grubu Temsilcisi Latif Şimşek’in gündeme yönelik sorularını yanıtladı.

‘İddia edildiği gibi Cumhurbaşkanı ile görüşmemizde pazarlık söz konusu olmadı’

Şimşek, Erbakan’a “Yeniden Refah Partisi Ankara ve İstanbul’da aday çıkaracak mı?” sorusunu yöneltti.

“Sayın cumhurbaşkanımızla görüşmemizde Türkiye siyasetini de Gazze’yi de konuştuk.” diyen Erbakan, kamuoyunun merak ettiği soruyu şöyle yanıtladı:

“Ankara, İstanbul ve İzmir ile ilgili bir görüş alışverişimiz oldu. Sayın Cumhurbaşkanı kritik bazı büyükşehirler için işbirliği yapmamızın faydalı olacağını ifade etti. Biz de bu teklifle ilgili MYK yetkililerimizle görüşüp nihai kararımızı vereceğimizi söyledik. İddia edildiği gibi bir pazarlık yapılması söz konusu bile değildi. Parti yetkililerimizle görüştükten sonra kamuoyuna kararımızı açıklayacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.