Fatih Erbakan’dan “Aileyi koruyacağız” vaadi!

Fatih Erbakan’dan “Aileyi koruyacağız” vaadi!
Yayınlama: 05.02.2023
A+
A-

Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi iktidarında Türk-aile yapısını korumak için izlenecek yol haritasını anlattı.

Yeniakit.com.tr

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, aile yapısının önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Aileyi koruyacağız” diyen Dr. Erbakan, izlenecek yol haritasını da anlattı.

Dr. Fatih Erbakan, “Yeniden Refah iktidarında toplumun temeli geleceğimizin teminatı aile müessesini korumak için en etkili tedbirleri alarak, en etkili adımları atacağız.” dedi.

Birinci adım: Aileyi tehdit eden kanunlar!

İstanbul Sözleşmesi ile 6284 gibi kanunların tam anlamı ile kaldırılacağını vadeden Dr. Erbakan, “Birinci atılacak adım aile ve sosyal politikalar alanındaki Batı’nın ve Avrupa Birliği’nin dayatması olan İstanbul Sözleşmesi ile 6284 Sayılı Kanunu ortadan tümüyle kaldırmak, Dinimize, inancımıza, kültürümüze, tarihimize ve temel değerlerimize uygun kanunlar ve düzenlemelerle aileyi korumak olacak.” ifadelerini kullandı.

İkinci adım: Gençliğin sağlam yetiştirilmesi!

Sağlam bir gelecek için maneviyatı yüksek sağlam bir gençliğe ihtiyaç olduğunu vurgulayan Dr. Erbakan, “Bu noktada atacağımız ikinci adım, önce ahlak ve maneviyat anlayışına hakim, nefis terbiyesini, maneviyatçılığı, ahireti esas alan bir nesil yetiştirerek aile müessesini teminat altına almak olacak.” diyue konuştu.

Üçüncü adım: Medyanın düzeltilmesi!

Medyanın gençlere yönelik tehditlerine de değinen Dr. Fatih Erbakan, şöyle devam etti:

Üçüncü adım, gece-gündüz ifsada çalışan birtakım medyadaki yayınların ortadan kaldırılması, medyanın kültürümüze, inancımıza ve toplumsal değerlerimize uygun hale getirilmesi böylece gençlerimizi ifsad eden bu yayınlardan gençlerimizi kurtarmak olacak.

Dördüncü adım: Toplumu ekonomik refaha ulaştırmak!

Boşanmaların en önemli sebeplerinden birisinin ekonomik sorunlar olduğunu ifade eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, şöyle devam etti:

Aileyi korumak için atılması gereken dördüncü adım adil bir ekonomik sistemin hakim kılınması, geçim derdinin, işsizliğin, yoksulluğun, ortadan kaldırılmasıdır. İnşallah bunu da sağlayarak boşanmaların en önemli sebeplerinden olan ekonomik sıkıntıları, geçim derdini ortadan kaldırarak geleceğimizin sigortası, teminatı olan aile müessesini en etkili şekilde koruyacağız.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.