Fatih Erbakan’ın gençler için çağrısı karşılık buldu! Erdoğan Kabine toplantısından sonra açıkladı

Fatih Erbakan’ın gençler için çağrısı karşılık buldu!  Erdoğan Kabine toplantısından sonra açıkladı
Yayınlama: 05.09.2023
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın gençler için yaptığı “evlilik yardımı” çağrısı karşılık buldu.

Girdiği ilk seçimde 5 milletvekili çıkarma başarısı gösteren Yeniden Refah Partisi’nin lideri Fatih Erbakan, TBMM’ye girdikten sonra, toplumun sorunlarını konuşup gündeme getirmeye devam etti.

Erbakan, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamasında da, genç neslin yaşadığı ekonomik sorunlara dikkat çekerek, Erdoğan’ın “gençlere evlilik yardımı” vaadini hatırlatmıştı. Erbakan, gençlerin evlenerek aile sahibi olmasının toplum geleceği açısından önemine de dikkat çekmişti.

Erdoğan’dan karşılık geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Erbakan’ın üzerinde ısrarla durduğu “gençlere yardım” çağrısına karşılık veren Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

Milletimize meydanlarda verdiğimiz sözlerin ülkemizin ve küresel ekonominin şartların da göz önünde bulundurarak hayata geçiriyoruz. Yükseköğretimde okuyan öğrencilerimize taahhüdümüz olan 10 gigabayt internet ve cep telefonu desteği konusunu değerlendirdik. İnşallah bir sonraki toplantımızda her iki konuyla ilgili detayları gençlerimizle paylaşacağız.

Nihai çalışmaya göre inşallah bir sonraki toplantımızda her iki konuyla ilgili detayları gençlerimizle paylaşacağız. Aile ve Gençlik Bankası ile evlenecek gençlerimize uygun şartlarda kredi meselesi de yakın takibimizdedir. Aile yapımızın korunması ve istikbalimiz adına büyük önem verdiğimiz bu projemizi gerçeğe dönüştürmekte kararlıyız.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.