İmamoğlu koltuğu ilk kez bu kadar çok istedi!

İmamoğlu koltuğu ilk kez bu kadar çok istedi!
Yayınlama: 27.07.2023
A+
A-

CHP’deki değişim fitilini ateşleyenlerin başında gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koltuğu istediğini ilk kez bu kadar açıktan belli etti. İmamoğlu, “Toplum, CHP’de lider ve yönetimin değişmesini istiyor” dedi.

CHP yerel seçimler bir yana dursun hala kendi içindeki seçimlere hazır görünmüyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun koltuktaki ısrarı İmamoğlu ve ekibini kızdırmış olacakki partililer artık genel başkana açıktan istifa çağrısı yapmakta çekinmiyorlar.

Bugüne kadar dolaylı yoldan CHP’nin başına geçmek istediğini belli eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gizli zoom toplantısının ifşalanmasının ardından ilk kez partililere bu kadar açık çağrıda bulundu.

 

“CHP’de lider ve yönetiminin değişmeli”

Sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan İmamoğlu, konuyla alakalı şunları ifade etti: “Toplum, CHP’de lider ve yönetiminin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor”

 

100 binden fazla kişi değişim istiyor

4 Temmuz’da CHP’de değişim için “iktidaricindegisim.org” adıyla web sitesi kurduklarını ifade eden İmamoğlu, sayfanın bir milyondan fazla vatandaş tarafından ziyaret edildiğini, 100 binden fazla kişinin de değişim ile ilgili görüş ve önerilerini ilettiğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.