İYİ Parti’de deprem! Art arda istifa haberleri geldi…

İYİ Parti’de deprem! Art arda istifa haberleri geldi…
Yayınlama: 03.08.2023
A+
A-

Seçim hezimetinden sonra suların durulmadığı muhalefette istifalar devam ediyor.

Seçim öncesinde masayı terk edip geri dönen Meral Akşener’in genel başkanlığındaki İYİ Parti’den art arda istifa haberleri geldi.

İYİ Parti Muratlı Teşkilatı’nda istifa depremi yaşandı. İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri’nin 3’te 2’si istifa edince yönetim düştü.

İYİ Parti Çankaya İlçe Başkan Yardımcıları Hadi Canbolat, İlhami Çotur ve Mehmet Ali Düz de partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Son olarak da İYİ Parti Denizli İl Başkanı Özer Tunçtürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

30 üyeden 20’si istifa etti!

Aydın’ın Muratlı İlçesi Yönetim Kurulu Üyesi 30 kişiden 20’si yönetimden istifa dilekçesi verdi. Gelişmenin ardından harekete geçen İYİ Parti Genel Merkezi, söz konusu teşkilatta yönetimi düşürdü. İYİ Parti Yönetim Kurulu üyeliklerinden istifa edenlerin partiye üyeliklerinin sürdüğü de belirtildi. Diğer taraftan, yönetimi düşen İYİ Parti İlçe Başkanı Eşref Bozkurt’un yerine önümüzdeki günlerde yeni başkan görevlendirmesi yapılması bekleniyor.

Öte yandan Ankara’nın Çankaya İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcıları Hadi Canbolat, İlhami Çotur ve Mehmet Ali Düz de partilerinden istifa ederek Ocak Partisi’ne geçti.

Denizli’de de Ocak ayında yapılan il kongresinde İYİ Parti İl Başkanı olarak seçilen Özer Tunçtürk, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yaklaşık 7 aydan bu yana il başkanlığını görevini yürüten Tunçtürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da “Bu gün itibari ile İYİ Parti Denizli il Başkanlığı görevinden ayrılmış bulunmaktayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.