Kılıçdaroğlu Akşener için ilk kez böyle sert konuştu

Kılıçdaroğlu Akşener için ilk kez böyle sert konuştu
Yayınlama: 19.12.2022
A+
A-

Parti genel merkezinde Televizyonların Ankara temsilcileri ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın adaylığına destekleriz sözlerin tepki göstererek, “Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır” dedi.

Akşener ve İmamoğlu’nun sarılma fotoğrafına ‘gördüm, olabilir’ yorumu

Kılıçdaroğlu hapis ve siyasi yasak kararının açıklanmasından sonra çok konuşulan sarılma fotoğrafına ilişkin “Gördüm. Olabilir. Özel mekanlar da Meral abla diye hitap ederdi, yadırganacak bir fotoğraf değil” ifadelerini kullandı.

‘İmamoğlu’nun çağrısını Almanya’da öğrendim’

Soru üzerine İBB Başkanı İmamoğlu’nun duruşması sırasında Almanya’da bulunmasını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, böyle bir karar beklemediklerini ve İmamoğlu’nun Saraçhane çağrısını Almanya’da öğrendiğini söyledi.

‘Altılı Masa isterse aday olurum’

Kendi adaylığına ilişkin soruya ise Altılı Masa’nın aday göstermesi halinde aday olabileceğini belirten Kılıçdaroğlu, doğal olanın Altılı Masa’dan bir ismin Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesini gerektiğini belirtti.

YSK Başkanı Akkaya’nın İmamoğlu açıklamasına tepki!

YSK Başkanı Muharrem Akkaya’nın Ekrem İmamoğlu’na yönelik ‘Adaylığı düşmez, isterse yarışabilir ama seçilmesi durumunda mazbatası verilmez’ açıklamasını da değerlendiren Kılıçdaroğlu,   YSK başkanın böyle bir açıklama yapmasını doğru bulmadıklarını, YSK ve yargıya güvenmediklerini ve seçim güvenliğine dair tedbirlerini aldıklarını söyledi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.