Özgür Özel, Bahçeli ile görüşmesinin detaylarını açıkladı! İşte konuşulanlar…

Özgür Özel, Bahçeli ile görüşmesinin detaylarını açıkladı! İşte konuşulanlar…
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeye ilişkin, “Sayın Bahçeli ile yaptığı görüşme gayet olumlu ve verimli geçti. Atanmayan öğretmenlerden staj mağdurlarına, kademeli emeklilikten uzman çavuşların sorunlarına kadar pek çok konuda görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Özel, “28 Şubat tutuklarından AYM kararlarına uyulmamasına kadar duyduğumuz tüm endişeleri konuştuk. ” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından bugün de TBMM’de MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı.

‘Olumlu ve verimli geçti’
CHP’nin grup toplantısında konuşan Genel Başkan Özgür Özel, “Sayın Bahçeli ile yaptığı görüşme gayet olumlu ve verimli geçti” dedi. Görüşmede asgari ücrete zam talebini, temmuzda zam yapılmasını gerektiğini konuştuklarını belirten Özel, Özel, “Seçim sonuçlarını samimiyetle görüştük. Dış politikada Filistin-Kıbrıs konusu başta olmak üzere Türkiye’nin tüm dış politikasını hangi gözle gördüğümüzü kendisiyle paylaşma, CHP’nin burada bir ana muhalefet partisi olduğunu milletimiz yapılacak ilk seçimlerde başka bir görev verene kadar ana muhalefet partisi olduğumuzu ancak yurt dışında Türkiye’nin partisi olduğumuzun altını bir kez daha çizdim” dedi.

‘28 Şubat dahil tüm endişeleri konuştuk’
Atanmayan öğretmenlerden staj mağdurlarına, kademeli emeklilikten uzman çavuşların sorunlarına kadar pek çok konuda görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Özel, “28 Şubat tutuklarından AYM kararlarına uyulmamasına kadar duyduğumuz tüm endişeleri konuştuk. Kendilerinin pek çok husustaki olumlu katkıları ve elbette farklı düşündüğü konuları dikkatle dinledik, not aldık” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.