Yerel seçimlerde hezimete uğrayan İYİ Parti’ye bir şok daha!

Yerel seçimlerde hezimete uğrayan İYİ Parti’ye bir şok daha!
Yayınlama: 25.04.2024
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Aydemir, istifasını şu sözlerle duyurdu; “Beraber çalışma fırsatı bulduğum bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyor, 27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti Olağanüstü Kongresi’nde mevcut başkan adaylarına başarılar dilerim”

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Türkiye genelinde aldığı yüzde 3,77’lik oyla 6’ncı parti konumuna gerileyen ve yerel seçim sonrası olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti’de bir istifa daha yaşandı.

‘İdeolojik partilerin merkez siyaseti yapabileceğini düşünmüyorum’
İYİ Parti’deki görevlerinden ve partiden istifa ettiğini duyuran Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, mevcut siyasi partilerin ve ideolojik partilerin merkez siyaseti yapabileceğini düşünmediğini belirterek, “Buradan geçtiğimiz dönemde ortak yol yürüdüğüm, şahsıma önce başdanışman, sonrasında genel başkan yardımcılığı görevini tevdi eden Sayın Meral Akşener’e bir kez daha şükranlarımı sunarım. Beraber çalışma fırsatı bulduğum bütün arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. 27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti Olağanüstü Kongresi’nin başarılı bir şekilde geçmesini temenni ederken, mevcut başkan adaylarına başarılar dilerim” açıklamasını yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.