Barcelona’dan Arda Güler’e dudak uçuklatan rakam!

Barcelona’dan Arda Güler’e dudak uçuklatan rakam!
Yayınlama: 03.07.2023
A+
A-

Genç yıldız Arda Güler’i renklerine katmak isteyen Barcelona futbolcunun sözleşmesine 1 milyar Euro’luk çıkış maddesi eklemeyi planlıyor.

Bu sene oynadığı futbol ile birçok Avrupa kulübünün radarında olan Arda Güler için Barcelona’nın yaptığı teklifi dudakları uçuklattı. İspanyol gazete Sport’un haberine göre; Barcelona, Arda Güler için Fenerbahçe’ye 23 milyon euro ödeyecek.

 

Sözleşmeye 1 milyar Euro’luk madde

Katalanlar, Arda Güler ile 5 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Genç futbolcunun serbest kalma maddesi ise 1 milyar euro olacak.

Arda Güler, 17.5 milyon euro serbest kalma maddesi olmasına karşın kulübü Fenerbahçe’ye çok daha fazla ücret ödenmesini şart koştuğu için bonservisine 23 milyon euro ödenecek.

 

 

“Fenerbahçe ile görüşüyoruz”

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Barcelona Taraftar Kulüpleri toplantısı sonrasında Mundo Deportivo’ya açıklamalarda bulundu. Arda Güler transferine ilişkin konuşan Laporta, Fenerbahçe’yle görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

 

 

Bir yıl daha kalmaya sıcak

Hem Fenerbahçe hem Barcelona, Arda’nın 1 yıl daha sarı lacivertli ekipte kalması konusunda anlaşmaya vardı. Arda da daha düzenli futbol oynamak için Fenerbahçe’de kalmaya sıcak bakıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.