Fenerbahçe’den sürpriz transfer: Anlaşma sağlandı!

Fenerbahçe’den sürpriz transfer: Anlaşma sağlandı!
Yayınlama: 10.07.2023
A+
A-

Arda Güler’in takımdan ayrılmasının ardından çeşitli mevkilere oyuncu takviyesi yapan Fenerbahçe, Dinamo Moskova forması giyen Polonyalı futbolcu Sebastian Szymanski ile her konuda anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına devam ederken orta saha transferleriyle takıma takviye yapmak istiyor. Sarı lacivertli ekip, bir süredir gündemde olan Sebastian Szymanski’nin transferini bitirdi.

 

Fenerbahçe istediğini aldı

Fenerbahçe’nin uzun süredir görüştüğü ve Galatasaray’ın da devreye girip pazarlık yaptığı Polonyalı on numara için gerçekleşen yarışta kazanan sarı kanarya oldu.

 

Yıllık 2.5 milyon Euro

Dinamo Moskova’ya teklif ettiği bonservisi 11 milyon Euro net + 4 milyon Euro bonuslar şeklinde revize eden F.Bahçe, 24 yaşındaki futbolcuya da yıllık 2.5 milyon Euro ücretten 4 senelik mukavele önerdi.

 

Menajeri Türkiye’ye davet edildi

İki tarafla da anlaşılırken, genç futbolcunun menajeri Türkiye’ye davet edildi. Pazar günü İstanbul’a gelen menajerle son detaylar da görüşüldü ve el sıkışıldı. Fenerbahçe, Arda Güler’in boşluğunu yıldız isimle doldurdu.

Bonservisi Rus kulübünde olan ve geçen sezon Feyenoord’da kiralık oynayan Szymanski, 40 karşılaşmada 10 gol, 8 asistlik performans sergilemişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.