Mourinho’dan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama!

Mourinho’dan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama!
Yayınlama: 09.07.2024
A+
A-

Fenerbahçe’nin takımın başına getirdiği dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’nun yeni sezon için takıma yapacağı transferler merakla beklenirken, “Birçok oyuncu Türkiye’ye gelmek istemiyor” şeklindeki açıklaması taraftarlarca tepkiyle karşılandı. Öte yandan Fenerbahçeli yetkililerden yapılan açıklamada ise Mourinho’nun böyle bir ‘genelleme’ yapmadığı ifade edildi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Sport TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

‘Birçok oyuncu Türkiye’ye gelmek istemiyor’
Transfer piyasasına değinen Portekizli çalıştırıcı, “Transfer piyasası yeni açıldı ve aradıklarımızın maliyeti çok yüksek. Birçok oyuncu da Türkiye’ye gelmek istemiyor. Bazı oyuncular çok pahalıya mal oluyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’den Mourinho’nun açıklamalarına yanıt
Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler, Jose Mourinho’nun “Birçok oyuncu Türkiye’ye gelmek istemiyor” ile ilgili bir açıklama yapmadığını söyledi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yemeniciler, “Hocamızın böyle bir açıklaması kesinlikle olmamıştır. Portekiz Milli Takımı’nın 19 yaşındaki oyuncusu Joao Neves ile ilgili bir soru sorulması karşılığında cevap verilmiştir. Bir genelleme asla yapılmamıştır” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.