Okan Buruk İcardi hakkında umut verdi: ‘En kısa zamanda aramızda!’

Okan Buruk İcardi hakkında umut verdi: ‘En kısa zamanda aramızda!’
Yayınlama: 06.07.2023
A+
A-

Hull City ile oynadıkları hazırlık maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İcardi için kulüp olarak mücadele ettiklerini ve en yakın zamanda aralarına döneceği müjdesini verdi.

İngiliz ekibi Hull City’nin 4-3’lük galibiyetiyle tamamlanan maç sonrasında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Buruk, Hull City’nin 4-3’lük galibiyeti sonrasında, “Bugün maça şampiyon Galatasaray gibi başladık ve ilk yarı şampiyon Galatasaray gibi oynadık. Çok net skorla devre arasına girdik. Geçen senin devamını oynadık. Bu bizim için önemliydi. Oyuncularım, özellikle başlayan kadro maçı çok ciddiye aldı. İkinci yarı çok fazla değişiklik yaptık. Genç oyunculara da şans verdik. Bazıları kullandı, bazıları kullanamadı ama önlerinde çok uzun bir zaman var.” ifadelerini kullandı.

 

“Icardi’nin en kısa zamanda aramızda olmasını istiyoruz”

İcardi ile ilgili de konuşan Okan  Buruk yıldız futbolcunun takımda kalması için de mücadele ettiklerini ifade etti. Buruk yaptığı konuşmalarda şunları ifade etti:

“Genel olarak hep söylüyoruz. Süreç devam ediyor. Ne kadar devam edecek bilmiyorum. Başkanımız, yönetim kurulumuz kesin kararlı. Erdem Bey önemli çalışma yürütüyor. En kısa zamanda aramızda olmasını, olmalarını istiyoruz. Tatil süresi uzadıkça oyuncunun maça hazırlanma süresi de kısalıyor. O süreyi kaybediyoruz. Tatil uzadıkça oyuncular fiziksel olarak kayba uğrayacak. Beklentimiz, beklentim bu, en kısa zamanda. Büyük bir çaba var bununla ilgili. İnşallah yeni transferlerimiz gelecek. Milli oyuncularımızı da kullanmaya başlayacağız. Lucas’ın ufak sakatlığı var yarın MR’ı çekilecek. Genel olarak tablomuz kötü değil. Oyuncuları bekliyoruz, gelecek ama elimizdeki kadro da iyi kadro. Maçın başında bunu gösterdik. Birçok milli oyuncumuz da önümüzdeki günlerde oynayacak. Özellikle forvet bölgesinde eksikliğimiz var. Bu dönem içinde yaşayacağımız en büyük sıkıntı. Orada orijinal olarak Barış’ın ikili oynadığı, tek oynamaya alışık değil. Bugün de tek oynadı ve elinden geleni yapmaya çalıştı. Barış opsiyonumuz var. Çok büyük sıkıntımız yok ama oyuncular geldikçe biz de daha mutlu olacağız, psikolojik olarak da güçleneceğiz” sözlerini kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.