Esenyurt’taki kan donduran cinayet bu kavgayla başladı! Şoke eden yeni görüntüler

Yayınlama: 02.08.2023
A+
A-

Esenyurt’taki bir tekel bayiinde 2 kişinin hayatını kaybedip, 1 kişinin de yaralandığı olayı başlatan sürece ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Esenyurt’taki Güzelyurt Mahallesi’nde 28 Temmuz’da tekel bayisine giden gruptakilerden biri burada bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24) ile yanında bulunan Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen’e (21) ateş etmişti. Şüpheliler olayın ardından kaçarken, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti.

Bir zanlı cezaevine gönderildi!

Şüphelilerden Murat Ö, S.Ö, T.Ö. ve A.Ö. ile bu kişilerin kaçmasına yardım ettiği öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında ilk yakalanan şüpheli Murat Ö. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, diğer zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Hüsumette akan ilk kan!

Ortaya çıkan yeni görüntülerin iş yeri kamerası tarafından 28 Temmuz’da kaydedildiği öğrenildi.

Görüntülerde, tekel bayiinde geçtiğimiz Cumartesi günü  silahla öldürülen Yunus Emre Erzen’in ağabeyi Mehmet Erzen’in iş yerine gelen S.Ö. ile kavga ettiği anlar yer aldı.

Baba Cantürk Erzen’in kavgaya müdahale ederek, S.Ö’yü dışarı çıkarttığı olayın kaydedildiği görüntülerde, Mehmet Erzen’in elinde bir silahın bulunması dikkati çekiyor.

Silahlı bu kavgada da S.Ö.’nün bacağından vurulduğu, hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen’in ağabeyi Mehmet Erzen’in de cezaevine girdiği belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.