Amasya’da facia gibi kaza! Otobüs devrildi çok sayıda ölü ve yaralı var

Amasya’da facia gibi kaza! Otobüs devrildi çok sayıda ölü ve yaralı var
Yayınlama: 30.09.2023
A+
A-

Merzifon ilçesinde bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, ilk tespitlere göre 6 kişi yaşamını yitirdi ve 33 kişi yaralandı. Yaralılar hemen çevre hastanelere sevk edildi.

İzmir’den Tokat’ın Erbaa ilçesine doğru seyir halinde olan Erova Turizm firmasına ait 60 ER 907 plakalı yolcu otobüsü, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınlarında meydana gelen trajik bir kazada kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda acil sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar hızla ambulanslarla hastanelere taşındı. Kaza sonucunda 5 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 1 kişi ise hastanede yaşamını yitirdi.

Çok sayıda ölü ve yaralı var

Amasya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Merzifon’un Çayırözü köyü yakınlarında meydana gelen yolcu otobüsü kazasında 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 35 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralananların çevredeki hastanelere sevk edildiği ifade edildi. Kazadan kurtulan Onur Demirtaş ise şans eseri hayatta kaldı. Kaza anını anlatan Demirtaş, “Otobüse Ankara’dan binmiştim. Otobüs gecikmişti ve kaza anı çok hızlı gelişti. Dışarıdan birisi camı kırdı. Onun sayesinde otobüsten çıkabildik” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.