Derbiye saatler kala Beşiktaş’ta ‘Başkan’ şoku

Derbiye saatler kala Beşiktaş’ta ‘Başkan’ şoku
Yayınlama: 23.12.2025
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası’nda bu akşam oynanacak dev Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde Siyah-Beyazlı camiayı üzen bir gelişme yaşandı. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, sağlık sorunları nedeniyle Kadıköy’deki protokol tribününde yerini alamayacak.

Türkiye nefesini tuttu, Ziraat Türkiye Kupası eşleşmesinde oynanacak dev derbiye kilitlendi. Saat 20.30’da Kadıköy’de başlayacak olan Fenerbahçe – Beşiktaş mücadelesi öncesinde Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı‘dan beklenmedik bir haber geldi.

Rahatsızlığı nedeniyle takımın yanında olamayacak

Sercan Dikme’nin aktardığı bilgilere göre; Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, yaşadığı rahatsızlık sebebiyle bu kritik deplasmanda takımının yanında olamayacak.

Normal şartlarda takımı yalnız bırakmayan ve derbiyi yerinde takip etmesi beklenen Adalı’nın, sağlık durumu elvermediği için maçı tribünden izleyemeyeceği öğrenildi. Başkan Adalı’nın sağlık sorununun detayına ilişkin kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Gözler 20.30’daki maça çevrildi

Başkan Adalı’nın yokluğunda Beşiktaş yönetiminin diğer kurmaylarının tam kadro protokolde olması bekleniyor. İki ezeli rakibi karşı karşıya getirecek kupa mücadelesi bu akşam 20.30’da başlayacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.