Derin dondurucudan çıkan ceset ünlü köşe yazarının oğlu çıktı!

Derin dondurucudan çıkan ceset ünlü köşe yazarının oğlu çıktı!
Yayınlama: 13.07.2023
A+
A-

İstanbul Bayrampaşa’da bir evin dondurucusunda parçalanmış halde bulunan gazeteci ve yazar Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar cinayetinde yeni ortaya çıktı.. Derin dondurucudan çıkan ceset ünlü köşe yazarının oğlu çıktı.

Pazartesi günü ailesinin kaçırıldı ihbarında bulunduğu Muhammed Kasadar bir evin derin dondurucusunda ölü bir şekilde bulundu. Cesedin Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’a ait olduğu ortaya çıktı.

Kan durduran cinayetin detayları gelmeye devam ediyor. Muhammed Kasadar’ı öldüren şahsın uzun süre Mustafa Kasadar’ın yanında çalışan ve yakından tanıdıkları Hakan Ö olduğu ortaya çıktı.

 

40 bin dolar fidye istedi

Hakan Ö.’nün, “Konuşurken aramızda tartışma çıktı. Daha sonra boğarak öldürdüm. Parçalara ayırıp dolaba koydum” itirafında bulunan katil zanlısı Hakan Ö., cinayeti işledikten sonra 40 bin dolar fidye istedi.

 

Fidye pazarlığına polis oturdu

Polisin devreye girmesinin ardından Hakan Ö. İle fidye pazarlığı konusunda anlaşma sağlandı. Hakan Ö. İle güvenlik güçlerinin karşılıklı konuşmasının ardından 70 bin TL’ye anlaştıkları ortaya çıktı. Fidye alışverişi için belirlenen adrese giden ekipler Hakan Ö.’yü kıskıvrak yakaladı.

 

Katil zanlısı suçu itiraf etti

Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri Hakan Ö.’yü gözaltına alarak sorguya çekti. Hakan Ö., Muhammed Nuh Kasadar’ı evinde boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

 

Derin dondurucuda kan donduran manzara

Katil zanlısının evinde arama yapan polisler kan donduran bir manzarayla karşılaştı. Derin dondurucunun kapağını açan ekipler Muhammed Nuh Kasadar’a ait olduğu belirlenen cesedi parçalanmış halde buldu.

 

“Tartışma çıktı öldürdüm”   

Katil zanlısı işlediği cinayetin ayrıntılarını polise anlattı. Muhammed Nuh Kasadar’la  beraber yemek yediğini ve yemekten sonra Bayrampaşa’daki evine geçtiklerini anlatan Hakan Ö., ”Babasının işyerinde çalışıyorum bu nedenle tanıyorum. Geçen pazartesi günü yemek yemek için buluştuk. Yemekten sonra Bayrampaşa’da bulunan evime geçtik. Evde sohbet ederken eski konular açıldı. Aramızda tartışma çıktı. Sinirlenerek boğdum. Daha sonra cesetten kurtulmak istedim. Cesedin kokmaması için da parçalayarak derin dondurucuya koydum” dedi.

 

Hakan Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.